sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Supertulista välipalaa

Tällä kertaa tuli tehtyä todellla tulisista chileistä juustolla täytettyjä pekoniin käärittyjä chilejä.

  • 2kpl Caribbean Red Habanero 400 000 SCO
  • 2kpl Madame Jeanette 350 000 SCO
  • 2kpl Jalapeno
  • 2kpl Cayenne

Aloitin syömisen Madame Jeanettesta, polte oli todella valtava, puolivälissä jo ajattelin, että pystyykö syömään loppuun asti, mutta maku oli niin mahtava, että söin loppuun. Poltteen vaan koventuessa, ajattelin syödä jalapenon päälle, että helpottaa poltetta, no eihän se mitään helpottanut. Näiden kahden jälkeen saikin mennä juoksuaskelin kohti pakastinta, hakemaan jäätelöä vähän helpottamaan poltetta.kaarityt

 

Poltteen jo helpotettua ajattelin syödä tuon Caribbean Red Habaneron, maku ei ollut ollenkaan niin hyvä, kun Madamessa, mutta poltetta oli siinäkin ihan riittävästi. Yölläkin poltti vatsassa aika reilusti, eipä ennen ole näin tulisia tullutkaan syötyä tässä mittakaavassa.valmiit

 

 


Risteytys

Esimmäinen onnistunut risteytys, Naga Morich sai Aji Cristallin siitepölyä. Odottelen jo marjan kypsymistä, niin pääsee istuttamaan itse risteyttämän chilin siemenet ja näkee minkälaisen marjan uusi chili tekee. Saisi vaikka olla vähän vähemmän tulinen, kun Naga Morich.risteytys

2 kommenttia:

  1. Ja ettei meni ihan juhlinnaksi, niin siellä pitää olla siemeniä sisällä ja vielä itäviä sellaisia. Taimetkin pitäisi sitten olla elinvoimaisia. ;)

    VastaaPoista