perjantai 17. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen sadonkorjuu

Ensimmäiset itse kasvattamani chilit kypsyivät ikkunalla sisällä. Yksi kunnolla kypsä, toinen melkein, kolmas osaksi punaista ja neljäs vielä kokonaan vihreä.
Ohje näiden valmistukseen löytyy klikkaamalla tästä.

Aika tulista tavaraa oli Cayenne Long Slim. Tai itse asiassa minulle nämä olivat sopivan tulisia, kaikki neljä pystyi syömään helposti kerralla, mutta vähän rupesi tekemään mieli vanilijajäätelöä jälkiruuaksi. Syönnin jälkeen jäi aika kova polte suuhun ja kieleen. cayenne

Kylläpäs näitä ensimmäisiä itse kasvatettuja chilejä onkin odotettu.chilitlautesella

Chilit saivat sisustansa täyteeen ceddar-juustoa ja ulkopuolelle pekonin.pekoni

Osaksi ceddar valui pois chilien sisältä, mutta kyllä sitä tarpeeksi jäi sisällekkin.valmiit

4 kommenttia:

  1. Onhan se kokemus, ensimmäiset itse kasvatetut.
    Onneksi olkoon!
    Varsinainen makujen maailma odottaa sinua tulevaisuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiistos, onhan niitä ensimmäisiä hetken odotettukin :D

      Poista
  2. Oh, tällee nälkäisenä ei pitäis lukea juustolla täytetyistä, pekoniin käärityistä chileistä! :P

    VastaaPoista