sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Madame Jeanette (C. Chinense)

Maistelussa Madame Jeanette (C. Chinense) lajike. Maistelin ensin ilman lisukkeita, maku on erittäin hyvä, tulisuutta riittää. C. Chinense lajin chilien polte on omaan makuun kaikista paras. Polte alkaa pehmeänä, nousee pikkuhiljaa ja kestää pitkään. Rocoto chilejä en ole vielä päässyt maistamaan, voi olla, että niiden maku vie voiton, kunhan pääsee maistamaan.madame

Madame Jeanette (C. Chinense) maisteltiin myös tortillan välissä. Vaikka tulisuutta olikin niin paljon, että otsalla oli hikikarpalot, niin polte tuli miellyttävän pehmeänä.latty
Ehdottomasti tästä tuli yksi suosikki lajikkeista, erittäin miellyttävä maku ja polte. Pitää varmaan laittaa itsellekkin kasvamaan, kun siemeniäkin kaapista löytyy.
Lisäksi tortillassa oli itsetehtyä tortillakastiketta, missä on myös maku todella hyvä, koska se on tehty pelkästään tuoreista kasviksista. Tekemäni tortillakastikkeen ohjeen löydät alla olevasta linkistä.
http://chilireseptit.blogspot.fi/2015/04/tulinen-salsatortillakastike-tuoreista.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti