maanantai 5. lokakuuta 2015

Tuliset Rocoto popcornit


Petyin kaupassa myytäviin chilipopcorneihin, maku niissä oli tunkkainen maku ja poltetta löytyi vain nimeksi.
Joten piti vähän pähkäillä, miten maun saisi paremmaksi, eihän se onnistu, kun itse maustamalla. Laitetaan nyt ohje, jos joku ei osaa popcornia kattilalla tehdä.

Osta heti, klikkaamalla mainosta!



Rypsiöljyä kattilaan, niin että pohja juuri ja juuri peittyy.maissi1

Chilijauhetta noin 1tl. Käytin itse tehtyä jauhetta, missä on jauhettuja rocotoja.maissi2

Sekoita chilijauhe hyvin öljyyn. Levy kuumimmalle mahdolliselle.maissi3

Maissina käytettiin ihan marketin normaalia poppari maissia.maissi4

Muutama maissinjyvä kattilaan, testijyviksi. Kun nämä testijyvät ovat paukahtaneet, niin öljy on tarpeeksi kuumaa.maissi6

Lisää Maissinjyviä niin paljon, että kattilan pohjalla on tasainen kerros jyviä. Kun jyvät alkavat paukkumaan, niin nosta kattilaa välillä pois hellalta muutamaksi sekunniksi, samalla reilusti ravistaen, niin popcornit ei pala.maissi7

Kaada tarjoiluastiaan ja lisää suola ja ravista reilusti, niin saat suolan leviämään.maissi8
  • Varoitus: Rasva on todella kuumaa, kannattaa olla varovainen.
  • Varoitus2: Näitä tulee syötyä niin pitkään, kun niitä on, on ne niin hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti