Osta heti, klikkaamalla mainosta! |
Tämän näköistä tavaraa oli kasvikuvurissa , kun kuivuri oli 35 asteessa ja 8h kuivatusta takana. Vielä ei kuitenkaan ollut niin kuivaa, että chilit olisi voinut jauhaa jauheeksi.
26 tuntia kuivatusta takana 35 asteen lämpötilassa teki Rocotoista rutikuivia.
Chilit vatkaimen lisälaitteessa, missä on kaksiteräinen terä, mikä on puukonterävä ja pyörii todella kovaa vauhtia.
Hyvin meni chilit hienoksi jauheeksi, niiden ollessa rutikuivia. Eikä hieno chilijauhekkaan levinnyt ollenkaan ilman mukana.
Muutamia vähän isompiakin paloja oli jäänyt jauheen sekaan, mutta siitä ei ainakaan minulle ole mitään haittaa, kaikki olisi mennyt hienoksi jauheeksi, jos olisi jatkanut jauhamista vähän pidempään.
Noin 700-800g rocotoita sai tämänkokoisen maustepurkin aivan täyteen. Chilit olivat ostotavaraa ja purkille tuli hintaa noin 30€. Hinnoissaan on, mutta on makukin sitä luokkaa, että se on joka pennin arvoinen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti