perjantai 22. tammikuuta 2016

Tuhkalannoitustesti osa 3

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Tuhkalannoitustestissä rupeaa syntymään eroja kahden Turbo Puben välille. Molemmilla on muuten identtiset kasvatusolosuhteet, muuta toinen chili saa lannoitteeksi pelkästään veteen sekoitettua puun tuhkaa ja toinen saa puutarhan kesä lannoitetta.
Lannoitetestin tulokset eivät olleet yhtään sitä, mitä itse odotin, puutarhan kesää saanut Turbo Pube aloittaa kukintaa ja kukkia on reilusti koko kasvin alueella.kesa
Taas tuhkalannoitusta saanut Turbo Pube ei ainakaan vielä osoita minkäänlaisia kukinnan merkkejä. Seurantaa tehdään vielä pitkään ja katsotaan, mihin tilanne muuttuu. tuhka
lehti

Pelkkää tuhkalannoitusta saanut Turpo Pube kellastuttaa isompia lehtiään ja harkinnassa on, että pitäisiköhän typpeä antaa vähän, niin nähtäisiin, miten vähätyppinen lannoitus vaikuttaa, vai niin että testataan, että miten kasvu jatkuu ilman typpeä.
Itse olisin vähätyppisen kannalla. Laittakaa kommenttin, kumpaa haluaisitte seurata, eniten kommentteja voittaa ja sillä lannoituksella mennään.
Yllättävän nopeaan rupesi näkymään typen vähyys, olisin luullut, että esilannoitetussa rahkaturpeessa olisi ollut typpeä senverran. että typen vähyys ei tule näin nopeasti esille.Facebookissa Chilinkasvattajat.com verkkokaupan kilpailu käynnissä, missä voi voittaa arpa-onnen suosiessa 300W LED-kasvivalaisimen tai chilinsiemeniä, jos kiinnostaa, niin kisaamaan pääset tätä tekstiä klikkaamalla.kilpailu

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista! En ole kokenut chilin-kasvattaja, joten asiantuntevammat voivat äänestää.

  Ja hauska juttu, juuri toissapäivänä törmäsin tuohon 300W Led-valoon. Todella kiinnostava paketti! Ehkä vähän järeä minulle, mutta toisaalta jos sen laittaisi lämpimään varastoon, niin siellä se voisi olla järkevä. Puolisolta on ainakin noin periaatteessa kysytty onko ok, että hänen varastostaan tulee taimitarha... ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan liian järeä, chilillä ei ole koskaan liikaa valoa. Mitä enemmän valoa, sitä tukavammat taimet.Itse ainakin nautin talvikuukausina istuskella kasvatustilassa, en tiedä, onko auringon ja kesän kaipuuta, mutta kummasti piristää.

   Poista