lauantai 2. tammikuuta 2016

Tuhkalannoitus osa 2

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Tuhkalannoitustestissä yritetään saada esiin eroja lannoitteiden välillä. Toinen Turbo Pube saa lannoitteeksi Puutarhan Kesä lannoitetta ja toinen Turbo Pube saa lannoitteeksi veteen sekoitettua puun tuhkaa.

Puun tuhkan pitäisi sisältää kaikki kasvin tarvitsemat ravintoaineet optimaalisissa suhteissa, lukuunottamatta typpeä, mitä tuhkassa ei ole ollenkaan.

Lannoitustesti on ollut käynnissä nyt 29 päivää, eikä eroa ole ainakaan vielä havaittavissa.

Eniten testissä odotetaan, että lähteekö tuhkalla lannoitettu Turbo Pube kukkimaan ja tuottamaan satoa ennenmmin/enemmän, kuin verrokki kasvi, koska se ei saa ollenkaan typpeä kastelun yhteydessä.

Kuulin, että vähemmällä typellä lehtien väli kasvaisi suuremmaksi, eli lehtien välillä olisi pitempi määrä vartta, vielä se ei ainakaan ole nähtävillä.

Molemmat Turbo Pubet kasvavat jonkinverran pituutta ja näyttävät hyväkuntoisilta ja hyvin kasvavilta kasveita. Seurataan tilannetta ja raportoidaan blogiin, kuinka ero rupeaa käytännössä näkyvmään, vai rupeaako se näkymään ollenkaan.Turbo Pube, mitä lannoitetaan pelkällä veteen sekoitetulla puun tuhkalla.
Turbo Pube, mitä lannoitetaan Puutarhan Kesä lannoitteella.


Chlinsimenet verkkokaupastamme, klikkaa tästä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti