lauantai 27. elokuuta 2016

Kasvihuonekuulumisia elokuun lopulta

 

Tänään kovan myrskyn repiessä paikkoja rikki, kelpasi istuskella Akoro oy:n myymässä Strong kasvihuoneessa, pihalla tuuli puhalsi puuskissa 18m/s, mutta sitä ei sisällä kasvihuoneessa edes huomannut. Naapurissa katkesi 30m korkea kovu, mikä oli katkeamiskohdalta noin 50cm leveä. Eli voimaakin tuulessa on ollut.

Voin kyllä sanoa, että olen todella tyytyväinen valintaani, kun luen facebookista, kuinka monella on kasvihuone hajonnut totaalisesti. Aikoinani noita markettien kasvareita kävin heiluttelemassa, mutta ne tuntui niin huterilta jo ilman tuultakin.

Kasvarissa satoa kypsyy noin kilo per viikko, nyt Rocotot alkavat kypsyttämään pääsatoa, niin pian varmaan päästään lähemmäs kahta kiloa per viikko. kasvari_ala (1 of 1)

Kasvihuoneesta on viety pois melkein kaikki tomaatit ja tilaa vievä vesiviljelysysteemi kurkuille, silti tuntuu, että vaan ahtaammaksi käy, chilit kasvavat niin kovaa tahtia. Suurin osa on siellä 2m korkuudessa jo. Myös muutama Rocoto ja Lemon Drop kasvaa kasvarin katossa amppeleissa.kasvari_yla (1 of 1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti