torstai 1. syyskuuta 2016

Satoa tulee enemmän, kun ehtii poimimaan

 

Satoa kypsyy tällä hetkellä kovaa vauhtia. Työ ja muiden kiireiden takia ei ole edes ehtinyt poimia satoa sitä mukaa, kun sitä valmistuu. Tulevan viikonlopun aikana pitäisi taas poimia kaikki kypsät chilit kasvihuoneesta ja perata kuivuriin.

Chilit lannoitetaan Chili Plus lannoitteilla.

Etenkin Rocoto jauhe lämmittelee mukavan pehmeästi talvikuukausina. Vielä kun olisi aikaa rakennella kylmäsavustus laitteiston, niin saisi ensin kylmäsavustaa chilit ja sitten vasta kuivattaa, niin maku parantuisi vielä entisestään.

Tänään kasvihuoneessa näytti tältä, Capsicum pubescens ja Capsicum baccatum lajin chilit satoavat eniten. Capsicum pubescens lajista odotettiin huippusatoa, mutta en näin suurta satoa uskaltanut edes toivoa.satoa

Alkuviikosta vähän ehdin kerätä satoakin kuivuriin. Tällä kertaa ei kuivuriin mennyt, kun 485g chiliä. Viikonlopun aikana sinne menee arviolta 2kg.

Rocoto Red Peruvianrocoto_red_peruvian (1 of 1)Rocoto Santa Nataliarocoto_santa_natalia (1 of 1)Rocoto Canariosatoa (1 of 1)-2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti