maanantai 14. joulukuuta 2015

Uutta käyttöjärjestelmää ja ohjelmistoa

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Blogipäivitykset ovat vähän jäissä, koska Windows Writer takkuaa Bloggerin kanssa.
Virheilmoitusta pukkaa: Not found: Not found.

Samalla toiselle koneelle asennettiin Linux Mint ja Blogilo bloginkirjoitusohjelma. Tämäkään ei suostu tekstejä siirtämään blogin puolelle, mutta tätä varmaankin tullaan jatkossa käyttämään, kunhan vaan blogintarjoaja saa asetuksensa kuntoon.


Linuxin puolelle siirryttiin siksi, että windows halusi puoliväkisin päivittää itsensä windows 10 versioksi. Laitoin asetuksiin, että win10 päivityksen jälkeen ei asenneta mitään päivityksiä, kuitenkin win10 asensi omin lupinensa jonkin päivityksen ja käynnistyi uudelleen ilman mitään ilmoitusta.

Samalla meni sillä hetkellä olevat tekstit taivaan tuuliin.

2 kommenttia:

 1. Joo, tietotekniikka ei aina ole siunaukseksi. Automaattisia eli väkisin tehtyjä päivityksiä minäkin kammoan. Haluan itse päättää, mitä tapahtuu ja milloin.
  Blogger oikuttelee myös Mac-ympäristössä. Nykyisin on kursori aina kateissa ja Safarin kanssa kirjoittaessa palstojen leveydet ovat mitä sattuu ennen kuin on tallentanut sivun ja katsoo sitä Bloggerissa. Google on jo niin iso, että se katsoo voivansa tehdä mitä haluaa muista välittämättä. Vaihtoehtoja on vain kovin vähän, kun tuohon on mukaan lähtenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vaihtoehtoja on aina. Mikää pakko ei ole käyttää microsoftin ohelmistoja, mutta kun on tuohon writeriin tottunut, niin sillä on mukava kirjoitella. Muokkaa kuvat automaattisesti oikean kokoisiksi ym.

   Kai sitä pitää wordpress asentaa omalle palvelimelle ja siirtyä eri osoitteeseen, ei ainakaan muut tee sinne päivityksiä ilman lupaani. Tai itseasiassa se on jo asennettu ja ulko-asua muokataan pikkuhiljaa omaa silmää miellyttäväksi.

   Jos siitä saan muokattua mieleiseni, niin sitten varmaan tulee osoitteen vaihto. Testataan rauhassa, niin ei tule yllätyksiä.

   Poista