sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Hyvässä kasvuvauhdissa

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Chilintaimet kasvavat hyvää vauhtia, välillä tuntuu, että liiankin hyvää vauhtia. Nämä ovat jo todella suuria, kun suomen suvessa voi ulosvientiä edes ajatella. Kasvihuonekauden aloitukseen on melkein puolivuotta aikaa. No maaliskuulla rupeaa jo luonnonvalokin riittämään ikkunalla, joten eiköhän kaikille paikka löydy, ennen kun kasvihuoneeseen päästään.


Välillä jo on tuntunut aika kovalta määrältä, tuo sata eri chililajiketta kaudelle 2016. Saattaa se hiukan suuruudenhulluutta ollakkin, mutta se pidetään ainakin vielä tavoitteena.


Trinidad Scorpion CARDI kasvatti yhdestä siemenestä kaksi kasvia, ilmeisesti nämä ovat identtiset kaksoset, koska kasvavat aivan samaan tahtiin ja ulkoisesti ovat aivan identtisen näköiset. Uudet lehdetkin aukeavat aina samaan aikaan.


Lajikemäärä kasvaa tasaiseen tahtiin, idätyslauttoja on tällä hetkellä 6 kpl 28 asteen lämpötilassa. Osalla lautoista on myös itse risteyttämiäni kokeiluita menossa.

Tällä hetkellä purkitettuna ja sirkkalehdillä on noin 50 eri chililajiketta. Joulunpyhinä voisi tehdä niille inventaarion, mitä ja montako kappaletta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti