lauantai 5. syyskuuta 2015

Chilihampurilainen (Hababurger)

 

Katso myös toisesta blogistani ohjeet Tuliset chilisämpylät klikkaamalla tästä.

Hampurilaiseen käytettiin leipänä normi paahtoleipää, paahtimen kautta.

Valkosipulimajoneesin päälle tuoretta kurkkua ja tomaattia(molemmat omasta kasvihuoneesta)lisukkeet

Pihvinä naudan 180g hampurilaispihvi, ei jätä isompaakaan miestä nälkäiseksi.(tosin minä söin näitä hampurilaisia kaksi)biffi

Pihvin päälle lisää valkosipulimajoneesia, punasipulia ja Habanero, nekin tuoreita tänään omasta maasta poimittuja.habat

Maku oli kyllä todella kohdallaan. Habaneron maku tuli erittäin hyvin esiin ja tulisuuskin oli itselle juuri sopiva.valmis

Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti