tiistai 2. kesäkuuta 2015

Testissä windows live writer

Osta heti, klikkaamalla mainosta!

Olen aina päivittänyt blogia selaimessa sen omalla kirjoitus muokkaus ohjelmalla. Nyt vasta sain tietää, että siihen on olemassa erinäisiä ohjelmiakin.Ei ole tullut pieneen mieleenkään, että blogin päivityksessä ei tarvitsisi osata html, merkintäkieltä, että saa kuvat tietyn kokoisiksi ym. Ehkä paras ominaisuus, kuville pystyy asettamaan valmiit määritykset. Kuvat automaattisesti tulevat siihen muotoon, kun ne on kerran asetettu.
Tämähän on yhtä juhlaa, päivitykset kirjoittelee vartissa entisen tunnin sijasta. Aikani tappelin, kun kirjautuminen ei onnistunut millään ilveellä. Gmail asetuksista piti laittaa rasti ruutuun, että sallii kolmannen osapuolen ohjelmat käyttöön. ChilitunarinTältä se näyttää, nyt kirjoittaessa.image
 
 
Ensimmäinen Canario (Capsicum pubescens)  On lautalla kasvattanut jo sirkkalehdetkin ja juuri ylettyy veteen saakka. 20150531_112135

Canario (Capsicum pubescens multaan kasvamaan. Näillä ei satotoiveita pahemmin ole ensikesäksi, koska siihen ollaan auttamattomasti myöhässä. Otetaan talveksi sisälle ja toivotaan viihtymistä pienellä valolla.
20150601_231759


1 kommentti:

  1. WLW on varsin näppärä ohjelma. Siinä kuvat siirtyvät automaattisesti kuvatille Googlen Picasaan ja videotkin linkittyvät helposti Youtubesta. Taulukointi ja moni muukin juttu onnistuu nappia painamalla. Välillä Blogger haluaa tehdä omiaan ja hienoksi hinkattu päivitys näyttääkin Bloggerissa kamalalta. Tällöin joutuu tekemään viilauksia html koodin puolella. :)

    VastaaPoista