sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kasvihuone ilman hoitoa 9 päivää

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Kasvihuone on ollut 9 päivää ilman hoitoa, itsen ollessa ulkomailla lomailemassa. Olimme Mallorcan saarella lomailemassa, aivan uskomattoman mukavan loman. Kiersimme Mallorcan saarta 1200km jokasuuntaan vuokra-autolla ja nähtävää ja koettavaa riitti todella paljon.

Eipä ole ennen tullut syötettyä kirahville porkkanaa kädestä.
Maisema

Mutta itse asiaan, kasvihoneessa on käyty viimeksi 13.5 ja tänään 21.5 vähän pelotti avata kasvihuoneen ovea, onkohan kuinka pahoja vahinkoja päässyt tapahtumaan poissaollessa, pienet tomaatintaimet olivat aika kuivan näkäisiä.
Ennen 2

Kaksi tuntia kastelun jälkeen pienemmätkin taimet näyttivät siltä, kun jano ei olisi ollutkaan.
Ennen 3

Vesiviljelyssä kaikki on toiminut, niin kuin pitääkin ja kasvu on ollut valtavaa.
Ennen 4

Pikkupojan kurpitsa oli kasvanut 10cm mitasta lähemmäs metriin ja lehdet kuin raparperillä.
Ennen 5

Kurkku oli tehnyt todella kovan kasvupyrähdyksen, pieniä kurkunalkuja oli siellä täällä.Ennen 6

Osa chileistä kasvaa vesiviljelyssä kovaa tahtia, osa vielä vähän kasvattelee vesijuuria, pian nekin laittaa kasvuvauhdin kohdilleen. Kasvu on erittäin hyvää ja lehdet tasaisen tummanvihreitä kauttaaltaan.
Lannoitteena Chili Plus kasvu ja sato
Ennen 7

Kasvihuone on vielä aika sekainen ja siellä on kaikenlaista ylimääräistä roinaa, mutta yleisilme alkaa jo olemaan vihreä. Tomaateissakin oli jo pieniä tomaatin alkujakin.Ennen 8
Loppuyhteenvetona, kasvihuoneessa ei ollut yksikään kasvi päässyt kuolemaan. Kasvua on tullut aivan mahdottomasti. Loppukesästä yhdeksän päivän poissaolo ei olisi ollut mahdollista, koska kasvit ovat silloin paljon suurempia ja kastelutarve on paljon suurempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti