lauantai 1. lokakuuta 2016

Sadonkorjuuta ja kasvihuoneen tyhjennystä

Osta heti, klikkaamalla mainosta!
Keräilen kasvihuoneesta kypsät chilit aina viikonloppuna pois ja taas seuraan viikon chilit saavat kypsyä rauhassa. Chilien kypsyminen näyttää hidastuneen todella paljon, ilmojen viilennettyä. Vieläkin chiliä kypsyy reilusti viikossa, mutta ei ollenkaan niin nopeaa tahtia, kuin muutama viikko sitten.


Tässä tämän viikon sato, 3,8kg chiliä.sato (1 of 1)
Kasvihuoneessa alkaa kosteus olemaan aivan mahdoton ja kaikki kuolleet lehtet ym homehtuvat todella nopeasti. Kaikki vähänkin huonokuntoinen lehti ym pitää poistaa kasvihuoneesta mahdollisimman nopeasti.
Osan puskista jäi vain muutama vihreä marja ja ne heitettiin suoraan kompostiin. Tuntuu kyllä typerältä heittää hyvinvoivia kasveja kompostiin, kun niitä on 10 kuukautta kasvattanut kastellut ja hoitanut parhaansa mukaan.
Minkäs teet, en tuollaista määrää isoja chilipuskia edes yritä säästää talven yli. Muutenkin taitaa ensikausi keskittyä suurimmaksi osaksi todella tulisten chilien kasvatukseen. Tietenkin muutama Rocoto pitää olla myös kasvamassa.komposti (1 of 1)
Kyllä se intokin kasvihuoneeseen alkaa hiipumaan aina loppukautta kohden, tämän viikon keskiviikkona tuli mieleen, että ei olekkaan tällä viikolla vielä tullut edes käytyä kasvihuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti