sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Chilit kypsäksi sisällä

Osta heti, klikkaamalla mainosta!

Muutamat chilit pääsivät kasvihuoneesta sisälle kypsyttelemään viimiset marjat. Yhteensä otettiin kasvihuonekauden päättyessä noin 10 kasvia sisälle.
Nämä kasvit valittiin sen mukaan, kuinka paljon marjoja oli kypsymässä ja ne kasvit, missä oli vaan muutama marja kypsymässä, heitettiin suosiolla kompostiin. Tässä kuva muutamasta kasvista, missä marjoja on eniten kypsymässä.
Nämäkin kasvit alkavat  olemaan siinä tilassa, että ensiviikon aikana kerätään sato talteen ja kasvit paiskataan kompostiin muiden kasvien seuraksi.

Caramel Bhut Jolokia kypsyttelee muutamaa marjaa.
Caramel


Chocolate Habanero myös kypsyttelee satoaaan sisällä, saunan pukuhuoneen ikkunalla. Chocolate Habanero on pudottanut paljon lehtiä, koska pukuhuoneen verhot joku aina laittaa jostakin syystä kiinni. Samoin valon puute näkyy kasvissa selvästi todella vaaleina uusina lehtinä. Tästäkin kerätään ensiviikon aikana sato talteen ja siirretään kompostin puolelle.
Habanero chocolate


Kirjoittelen Blogia tällä hetkellä Macbook Air tietokoneella, mikä osottautui todella kovaksi työjuhdaksi pienestä koostaan huolimatta. Isojen kuvatiedostojen käsittely sujuu huomattavasti mukavammin, kuin windows puolella. Läppärin 12h akunkesto on kyllä aivan luxusta, ei tarvitse olla koko ajan piuhan päässä.
Bloginkirjoitus softana Marsedit nimisen ohjelman koeversio. Jos ohjelma osottautuu toimivaksi ja miellyttäväksi käyttää, niin pitää ostaa ohjelmaan 30pv jälkeen lisenssi. 40$ hintaan. Hinta näin suppeasta ohjelmasta tuntuu kovalta, mutta jos testjakson aikana osottautuu hyväksi, niin kai siihen pitää muutama ropo uhrata.
Muuten kyllä kahden vuorokauden jälkeen on vieläkin aikamoista opettelua, etenkin näppäinoikoteiden kanssa, koska pelkät kopioi ja liitä näppäimetkään eivät ole samoja, tai samassa paikassa. Eiköhän tämänkin kanssa pääse sinuiksi ajan kanssa.Blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti