sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Supertulista talvievästä

Osta heti, klikkaamalla mainosta!vesiviljely (1 of 4)
Vaikka kasvihuonekausi onkin vielä käynnissä, niin silti laitettiin jo uutta tulille. Ebb & Flow vesiviljelyssä ei juurikaan ole tarvetta päivittäin käydä katselemassa, vaan kaikki toimii, vaikka ei koko ajan olisikaan seuraamassa. Ravinneliosta pitää käydä lisäämässä noin kerran kuukaudessa. Kun kasvit ovat isoja, niin siltikin riittää kahden viikoin välein tarkistaa ja lisätä ravinneliosta.

Tänään telttaan istutettiin Ebb & Flow vesiviljelyyn supertulisia chilejä lämmittämään tulevaa talvea. Chilit ovat niin tulisia, että näitä syödessä ei tarvitse talvella palella kovimmillakaan pakkasilla.

Teltaan laitetaan valaisimeksi 300W LED-Kasvivalaisin, mikä on riittävä kasvuun ja teho riittää jopa reiluun sadon valmistumiseen jopa pimeämpinä talvikuukausina.

Valaisin tulee olemaan päällä klo 06.00-22.00, eli 16h vuorokaudessa. Pumppu nostaa ravinnelioksen klo 06.00, 12.00 ja 22.00. Ravinnelioksen vahvuus on alkuun EC.1.0.
Pumpun toiminnan tarkastus, ennen kuin lisätään hydrosora. Tämä sama viritys oli kesällä kasvihuoneessa, kurkut kasvoivat aivan hullua vauhtia tässä.vesiviljely (2 of 4)

Chilit vesiviljelyssä ovat
  • Carolina Reaper 2,200,000 SHU
  • Trinidad Moruga Scorpion 2,009,231 SHU
  • TRINIDAD DOUGLAH 1,853,936 SHU
vesiviljely (3 of 4)
Valotehosta vastaa 300W LED-Kasvivalaisin, mistä riittää telttaan valotehoa reilusti. Mahdollisesti vielä lisään telttaan videokameran kuvaamaan time-lapse toiminnolla chilien kasvuvauhtia.vesiviljely (4 of 4)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti