keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Jyrsiöiden ja lintujen helppo torjuminen kasvihuoneessa

Osta heti, klikkaamalla mainosta! rat Muutaman kerran kasvihuoneessa olen nähnyt iltasella vipeltävän hiiren ja alkukesästä muutama pikkulintu eksyi kasvihuoneeseen.
Vein kasvihuoneeseen stereot noin kuukausi sitten ja radio on ollut päällä siitä asti, ei siksi, että chilit tykkäisivät kuunnella musiikkia, mutta oman viihtyvyyden takia. Kasvihuoneesta on helppo laittaa musiikkia pihalla ollessa, koska se kuuluu niin selvästi ulos.

Ajattelinkin soittimen viennin jälkeen, että onkohan siitä johtuvaa, kun ei ole enää lintuja tai hiiriä näkynyt. noin pari viikkoa sitten laitoin vähän jatkojohtoja uudelleen ja hetken istuskeltuani, pitkästä aikaa hiiri vipelsi kasvihuoneessa. En hirveästi kiinnittänyt siihen huomiota, mutta ajattelin, että johtuikohan siitä, että soittimessa ei ole johdot kiinni ja radio ei ole päällä.
Tänään järjestellessäni kasveja uudestaan, piti vesiviljelyssä olevien kasvien johtojen paikkaa vähän vaihtaa ja samalla soittimesta oli jonkin aikaa virta pois. Homman suoritettuani istuskelin kasvihuoneessa, sottimessa ei vielä ollut johdot kiinni ja taas näin hiiren vipeltävän.
Yhtään ainutta kertaa en ole kasvihuoneessa hiirtä tai lintua nähnyt, silloin kun radio on päällä. En tiedä, moittiiko ne radio novan ohjelmatarjontaa vai pitääko se meteli ne pois. Samoin kasvihuoneen katolle en ole huomannut kertaakaan laskeutuvan linnun, kun radio on päällä. Ennen soittimen tuontia aina välillä säikähdin, kun varis tai harakka laskeutui kasvihuoneen päälle. Kuuluu yllättävän kovaäänisesti sisälle kasvihuoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti