keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Chiliä nippuun ja lehtien karsintaa

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Kasvihuooneessa alkoi tila loppumaan aivan täysin, eikä kulkemaan enää sopinut, niin jotakin asialle piti tehdä. yksitoista Rocotoa on nyt terassille siirretty.
Samalla melkein kaikki chilit sidottiin noin 80cm korkeudesta löysästi narulla nippuun, niin taas sopii kulkemaan. Sidonnan jälkeen lehtimassaa piti karsia jonkinverran, niin ilma pääsee liikkumaan ja lehdet ei homehdu. Oikeassa reunassa olevat chilit saivat suurimman lehtien karsinnan.koko
juuret10 päivää sitten vesiviljelyyn siirretty Laukaus tomaatin pistokas on jo tehnyt kohtalaisen suuret juuret ja näyttää jo pirteältä, vaikka tänäänkin kasvihuoneessa todella kuuma.
Tomaatilla on tällä hetkellä lannoitevahvuus EC 1.0, tätä tullaan nostamamaan heti kun juuret vielä vähän kasvaa.
Muiden kasvien osalta siirryttiin lannoittamaan pelkällä Chili Plus sato lannoitteella, joten typen määrä on nyt reilusti pienempi.
Alkukausi on lannoitettu Chili Plus sato 1/3 ja Chili Plus kasvu 2/3. NPK-Arvo on alkukauden ollut 11-4-20.
Nyt pelkkä Chili Plus Satoa NPK-Arvo 8-6-30.
Eiköhän tämäkin laukaus kerkeä vielä tehdä muutaman julmetun kokoisen tomaatin, onhan tässä vielä kasvihuonekautta jäljellä noin 4kk.
Viimevuonna kausi kasvihuoneessa  loppui kovaan yöpakkaseen 7.10, lämmittämättömässä kasvihuoneessa. Tänävuonna kautta on tarkoitus jatkaa reilusti lämmittemen avustuksella.


Muutama chilikuva vielä loppuun, Kondom Paprika.kondom
Melinda.melinda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti