perjantai 5. helmikuuta 2016

Uutta telttaa (budda room tents)

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Tämän teltan löydät myynnistä Chilinkasvattajat.com verkkokaupasta.
Uuden kasvatusteltan 120x120x200 kasausta.paketti
Kasausta helpottamaan kaikki osat oli merkattu eri kirjaimilla, eikä erehtymisen vaaraa juurikaan ole. Kasaus aloitetaan tekemällä kaksi neljön muotoista kehikkoa.alku_ala
Molempiin kehikoihin laitetaan pystyputket paikalleen, jonka jälkeen ne nostetaan päällekkäin.alakepit
Ylä ja alaosa menevät sisäkkäin ja lukittuvat paikoilleen tälläisillä lukituksilla.lukitus
Kehikon kasauksen jälkeen kehikko nostetaan telttakankaan alaosan päälle.alaosa


Teltan ylä-osa laitetaan ylä-osan päälle ja venytetään paikalleen. Jonka jälkeen laitetaan vain vetoketjut kiinni.
koottu
yla_ja_alaosa

sisalta
Teltan kasaus oli yllättävän helppo, se onnistui hyvin yksinkin, aikaa kasaamiseen meni noin tunti.
Kannattaa heti aluksi kiinnittää huomiota siihen, että kaikki tukikepit on varmasti painettu pohjaan saakka. Jos tukikepit eivät ole painettu aivan pohjaan saakka, niin kankaan päälle venyttäminen ei onnistu, sillä kangas on todella paksua.
Kasvatusteltasta jäi todella positiivinen kuva, metallinen tukikehikko on tukeva ja kangas on paksua ja siitä ei 300w LED-Valaisimen valoa pilkottanut edes pimeässä huoneessa ollenkaan.
300W LED-Kasvivalaisin nosti teltan lämpötilaa noin 2 astetta korkeammaksi, kun huonelämpötila teltan ulkopuolella, kaikkien luukkujen ollessa suljettuna.
Teltassa on Yläosassa kolme läpivientimahdollisuutta ilmanvaihdolle ja alaosassa yksi. Näitä läpivientejä voi myös käyttää sähköjohdoille ym.
Kaikissa läpivienneissä on noin 20cm kangasputki sisäänpäin, missä on kiristysnyörit, niin liitännöistä tulee ilma ja valotiiviit.
Teltan yläosaan tulee kaksi metalliputkea ristiin, niihin on mahdollista ripustaa isommankin valaisimen, ym kasvatustarviketta.
Telttaa oli tarkoitus vaan testata, mutta kyllä tämä jää itselle.

Kasvatustelttaa testattiin 300W LED-Kasvivalolla ja seinien erittäin hyvin valoa heijastava materiaali tuntui moninkertaistavan valomäärän ja Habanero sai valoa jokapuolelta. Nopealla LUX-mittauksella näytti myös siltä, että valo heijastuu todella hyvin jokapuolelle telttaa. Samassa teltassa onnistuu helposti isojen ja pienten chilien kasvatus samaan aikaan.habanero
Teltan logo.logo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti