sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kasvihuoneuutisia

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Tänään sain uutisia Akiro oy:ltä, että kasvihuoneeni on jo matkalla. Kasvihuone on mallia STRONG 18M² 6mm kennolevyillä.
pystyssä
Päätin jo ennemmin, että vanhaakin kasvihuonetta varjostaneet lehtikuuset saavat lähteä pois, ennen kun uutta kasvihuonetta aletaan kasaamaan. Jos nuo lehtikuuset varjostavat liikaa uutta kasvihuonetta, niin ne pitää kuitenkin kaataa.
Sitten jo olisikin se mahdollisuus, että ne kaatuisivat uuden kasvihuoneen päälle. Joten ei se auta, kun ottaa moottorisaha käteen ja mennä vähän leikkimään metsuria.
Lehtikuuset ovat vanhan kasvihuoneen eteläpuolella ja ala-oksat ovat noin 7 metrisiä ja varjostivat todella isolle alalle.
Vähän kyllä kaataessa jännitti, että kaatuuko sinne, mihin pitäisi, mutta kyllähän ne kaatui täsmälleen siihen kun pitikin, nätisti vierekkäin.
Mahdollisuus näillä olisi ollut kaatua hakekasan päälle, vanhan kasvihuoneen päälle tai kaninkopin päälle, onneksi niin ei kuitenkaan käynyt.
Niin varma en kuitenkaan metsurintaidoistani ole, että siirsin suosiolla auton niin kauvas, että siihen ei ole mahdollista osua.
Kokosuhdetta vähän antaa tuo vanha kasvihuone, minkä harjakorkeus on noin kolme metriä.Yrittäkääpäs nyt varjostaa chilinviljelijää.nurin_kaukaa
Lehtikuuset nätisti vierekkäin. Tänään hommat jäi vaan kaatoon, koska aurinko alkoi laskemaan. Suurin hommahan noissa oksissa on, tuolaisessa noin 30m lehtikuusessa on mahdoton määrä oksia. No riittääpähän perattavaa huomisellekkin.nurin
Lehtikuuset ei mitään ihan pieniä ollut, vielä metrin korkeudellakin paksuus oli tämä.koko

2 kommenttia:

  1. Meillä on kanssa lähtenyt puita pihasta. Se oli aikaa kun taajamassakin sai vielä kaataa puun ilman mitään lupia. Nythän metrin korkeudelta mitattuna yli 5cm rungonhalkaisialtaan oleva puu tarvitsee 75€:n luvan, jota ei välttämättä edes saa. Sairasta...

    VastaaPoista