lauantai 7. marraskuuta 2015

Kasvihuoneen paikka valmiiksi kevättä varten

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Keväällä tulee uusi isompi kasvihuone kooltaan 18m2 6mm paksulla kennolla. Nyt kun ollaan vielä ulkona plussan puolella, niin on hyvä laittaa kaikki valmiiksi kevään pystytystä varten. Lähtötilanne näytti niin sotkuiselta ja kauhealta, että mietin muutaman kerran, että kehtaanko siitä edes kuvaa laittaa, mutta laitetaan nyt tämän kerran.
Kyseiselle paikalle on terassiremontin jäljiltä kuskattu kaikki ylimääräinen romu pois käsistä, siksi se pääasiassa näyttää tältä. Lisäksi tuossa kaivonrenkaassa on poltettu pois roskia oksia ym. Paikalla on joskus aikanaan ollut ulkorakennus, mutta talon entinen omistaja onnistui polttamaan sen samalla, kun keväällä kulotti kuivaa heinää.alku

Isojen kivien, kaivonrenkaan ym romujen kantamisen jälkeen oli aika lapiointi myös sammaleen ym kasvuston kanssa.ennenpesua

Mutta kyllä vaivakin palkittiin, pesun jälkeen näytti huomattavasti paremmalta, vielä siistimmältä näyttää, kunhan kuivuu tuosta. Nyt kelpaa keväällä aloittaa kasvihuoneen kasaus, heti kun lumet ovat kadonneet. Vielä jos talvella lumilingolla ajelisi tuon lumettomaksi, niin siinä saattaisi keväällä muutaman viikon säästää, jos nyt lunta yleensä edes tulee tälle talvea. Kuitenkin jo marraskuuta mennään.
Jos ihan totta puhutaan, niin hinkuhan olisi jo nyt ruveta pystyttämään, mutta jätetään se nyt kuitenkin sinne lopputalveen/kevääseen.valmis
Painepesuri olisi saanut olla vähän tehokkaampi, paine tuossakin ihan hyvä, mutta urakkaa olisi varmaan helpottanut kummasti, jos litramäärät pesurissa olisi ollut suurempia. Kuitenkin painepesurilla aika paljon käyttöä, koska pihassa kolme autoa, mönkijä, pari ruohonleikkuria, möyhijää ym, mitä saa olla vähintään kerran vuodessa pesemässä. Pitäisi päästä testaamaan, tuollaista tehokkaampaa pesuria, niin näkisi kuinka suuri ero niiden välillä on.

2 kommenttia:

 1. Itse lähtisin kyllä rakentamaan tuohon kasvihuonetta hyödyntäen vanhaa sokkelia. Saisi hyvän kokoisen ja hyvällä korkeudella. ;)

  Täällä on käytössä Stihlin painepesuri. Pesutehoero oli huikea vanhaan italialaiseen Speroniin rotosuuttimen ja suuremman litramäärän ansiosta. Se on ollut kyllä hyvä ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla vieressä toinen toisin päin oleva sokkeli, jos joskus itse innostuu rakentamaan. :D

   Poista