torstai 20. elokuuta 2015

Satoa sittenkin, vaikka alkukesä oli kylmä

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Turbo Pube(Capsicum pubescens) on tehnyt ensimmäiset kukan nuput, tämä on ensimmäinen Capsicum pubescens lajin chili, mikä on minulla aloittamassa kukintaa, samoin kasvihuoneessa on nuput tehnyt Canario(Capsicum pubescens).
Innolla jo odotellaan, että pääsisi maistelemaan paljon kehuttuja  Capsicum pubescens lajin chilejä. Toki se maistelun ajankohta on varmaan vasta ensikesänä. Nämä olisi tarkoitus vaan saada pysymään hengissä talven yli. Tai sitten sadotetaan talvella keinovalon alla.turbopube

Naga Morich(Capsicum chinense) tekee kasvihuoneessa ainakin muutaman marjan. Harkinnassa on, tulevatko vesiviljelyssä olevat Naga Morich ja kaksi Red Habaneroa talveksi sisälle tupaan jatkamaan kasvuaan.naga

Tomaateissa alkaa pikkuhiljaa väri muuttumaan punaista kohden, on se jo aikakin.tomaatti

tomaattiterttu

Oikealla olevassa kuvassa näkyy vähän huonosti, mutta pieniä tomaatin alkuja on tertun päähän saakka. Tertulla kokoa noin 50cm.
Tästä taidan ottaa siemenet talteen ensikesän kasvatuksia varten. Näyttää olevan aika satoisa yksilö.
Kunhan vaan kelit pysyvät aurinkoisina ja lämpiminä, niin saa tomaatitkin rauhassa kypsyä. Toinen vaihtoehto on ottaa koko tomaattiterttu irti kerralla ja antaa sisällä kypsyä pöydällä loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti