Osta heti, klikkaamalla mainosta! |
No ilmeisesti jonkinlaista tottumista on tapahtunut, tänään tein punasista, keltaisista ja oransseista habaneroista täytettyjä chilejä. Tuntui syödessä, että olisi voinut olla vähän tulisempaakin chiliä, koska päälle en edes kaivannut maitoa tai muuta poltetta helpottavaa.
Ohje on erittäin helppo. Habaneroista leikataan kanta pois ja tukitaan täyteen cheddar juustoa. Sen jälkeen pekonin siivu kierretään tiukasti chilin ympäri. Parasta, mitä voi tulla uunista ulos.
Uunipellin päälle uuniritilä, mihin habanerot pystyyn, niin juustot ei valu pois.
Paistetaan uunissa 225C niin kauvan, että pekonit ottavat vähän väriä. Kun pekoni on rapeaa, niin jumalainen nautinto on valmis.
Olen näitä tehnyt grillissä, uunissa ja sähkösavustimessa, varmaan sähkösavustimessa tuli kaikista parhaita, kirsikkapuun savussa.
Juustoina olen kokeillut
- Cheddar
- Mustaritari(golda)
- Aurajuusto
- Sinihomejuusto
- Oltermanni
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti