maanantai 11. toukokuuta 2015

Kasvihuoneen lämpötiloista

Kasvihuoneen lämpötilojen kanssa pientä ongelmaa, kuten yleensäkkin, nuo halvat lämmityspuhaltimet takkuaa ylikuumenemissuojan kanssa, jos käyttää isompaa 2000w tehoa. Minulla olisi olemassa lattialämmiyystermostaatti, oppivalla logiikalla, mutta voi olla että en malta sitä viedä kasvihuoneeseen. Osaa ennekoida lämmityksen tarpeen ja oppii, koska pitää aloittaa lämmitys, että ei laske liian alas.

Tuolta kasvihuoneen reunasta pukkaa sisälle nokkosia, antaa tulla vaan. Ikinä en ole nokkoskeittoa maistanut, nyt voisin kokeilla. Käsi ylös, kuka on syönyt kasvihuoneessa kasvatettua nokkosta?

Mutta kolme päivää kasvihuoneessa olleet Cayenne Long Slim ja tomaatin taimet ovat kasvaneet, hitaasti, mutta ovat kasvaneet kuitenkin. Kasvuun on vaikuttanut paljon myös se, että kasvihuoneeseen siirtyessään Cayenne Long Slimin juuritila muuttui yhdestä litrasta 42 litran multatilaan.
Cayenne Long Slim ja tomaatit
Cayenne Long Slim ja tomaatit
Tällä lämmittimen säädöllä lämpötila pääsi laskemaan 5,5°C. Seuraavaksi kokeillaan lämmittimen laittoa seuraavaan tyhjään kohtaan. Jos kiinnostaa katsoa, minkälaisissa yölämmöissä kasvit on oleskellut, niin tässä linkki lämpötilataulukkoon.
Lämmittimen säädöt
Lämmittimen säädötEi kommentteja:

Lähetä kommentti