maanantai 27. huhtikuuta 2015

Chiliä purkkiin vähän enemmän kerralla.

Osta heti, klikkaamalla mainosta!

Aji Cristal (Capsicum baccatum) istutus omiin purkkeihinsa. Taimet kasvavat hyvin, mutta saisivat kyllä olla jo vähän suurempia. Suunitelmissa olisi parin viikon päästä siirto kasvihuoneeseen.
Aji Cristal (Capsicum baccatum)
Aji Cristal (Capsicum baccatum)Aji Cristal (Capsicum baccatum) purkitettuna. Jätetään yksi kappale taimia testimielessä kasvihuoneeseen. Veikkaan kyllä, että paleltuu hengiltä kasvihuoneessa, ilman lämmitystä.
Aji Cristal (Capsicum baccatum)
Aji Cristal (Capsicum baccatum)Samalla 16 kappaletta Caribbean Red Habanero (Capsicum chinense) omiin purkkeihinsa. Vähän tuntuu siltä, että juhannuksena on kasvihuoneessa ahdasta. Caribbean Red Habaneroa jätettiin myös yksi kappale kasvihuoneeseen testimielessä. Maitopurkit loppuivat kesken, niin laitettiin muutama chili kahvipaketteihin.
Caribbean Red Habanero (Capsicum chinense)
Caribbean Red Habanero (Capsicum chinense)Mansikan ja köynnöskrassin taimet olleet jo jonkin aikaa kasvarissa. Köynnöskrassikin on pysynyt hengissä, mutta kasvua ei ole tapahtunut yhtään. Moittii kylmiä öitä, koska kuitenkin sisällä olevat käynnöskrassit kasvaa kovaa vauhtia.
Mansikka ja köynnöskrassi sai kasvihuoneeseen kaverikseen pari chiliä.
Mansikka ja köynnöskrassi sai kasvihuoneeseen kaverikseen pari chiliä.
Chilintamet yläkerran ikkunalle nauttimaan luonnonvalosta, eiköhän sen jo pitäisi riittää tähän aikaan vuodesta. Ikkunat on kaikkiin muihin suuntiin, paitsi etelään, eli valoa tulee paljon, suoraa paadetta vähemmän. Ilman suoraa auringonvaloa luximittari näytti 1500lux taimien kohdalla. Aamuauringon paistaessa varmaan sen 30 000 luksia.
Chilintaimet yläkerran ikkunalla.
Chilintaimet yläkerran ikkunalla.
Forecan täsmäsää lupaa aikamoisia räntä/lumisateita keskiviikolle. Vahva veikkaus, että ennuste kerkeää vielä muuttumaan, ennen keskiviikkoa. Ainakin toivottavasti.
Forecan täsmäsää näyttää tältä.
Forecan täsmäsää näyttää tältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti