perjantai 13. maaliskuuta 2015

Täytetyt chilit pekonilla.

Näillä aineilla pitäisi jo pärjätä pitkälle. Chili-lajike oman mieltymyksen mukaan. Red habanero oli itselle liian tulinen, niin käytetään tällä kertaa säilykeitä.
Juustolla täytetyt chilit
Juustolla täytetyt chilit


























Hieman vaivaa ja sorminäppäryyttä, chiliin viilto sisälle koskenlaskia juustoa ja kääritään pekoni ympärille. Puolikas pekoni olisi riittänyt, mutta kun pekonia oli iso paketti ja se ei ole pahaa, niin käytettiin kaikki.
Pekoniin käärityt chilit
Pekoniin käärityt chilit

























Täytetyt pekonichilit paistetaan uunissa 225asteessa, rapeiksi.
Valmiit juustolla täytetyt pekoni chilit.
Valmiit juustolla täytetyt pekoni chilit.




















Oli muuten älyttömän hyvän makuisia, ennen uuniinlaittoa laitoin pintaan vielä vähän merisuolaa ja pippuria myllystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti