Osta heti, klikkaamalla mainosta! |
Jos käytettävissä on leivinuuni, niin suosittelen ehdottomasti tekemään kinkun siellä. Leivinuunin lämpötilan ollessa noin 120c, laitetaan kinkku paistumaan. Leivinuunissa lämpö koko ajan laskee, kun kinkun sisälämpö on noin 84c, niin kinkku on todella murea ja maukas. Leivinuunissa kinkku ei myöskään kuivu, niin kuin sähköuunissa.
Chilinsiemenet 2,5€/10kpl. Klikkaamalla tästä!
Atrian ohje sähköuunissa kinkun paistamiseen.Kinkun kuorrutus tehdään paistamisen jälkeen ja yleensä siihen käytetään sinappia ja korppujauhoja. Sinappi sivellään kinkun pintaan ja ripotellaan päälle korppujauhetta. Laitetaan uuniin 250c, niin pitkään, että väri on kauniin vaaleanruskea(noin25min)Kuorrutukseen käytin NagaSinappia. Sinapin teko ohjeen löydät tästä!
Leivinuunissa valmistettu kinkku pitää kosteuden hyvin, eikä kinkusta tule kuivaa ylikypsänäkään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti