lauantai 25. kesäkuuta 2016

Maailman tulisimman chilin titteli vaihtuu

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Uusi maailman tulisimman chilin socville lukema on jopa 3 000 000. Tämä uusin chili on risteytetty Suomessa. Risteytyksessä on käytetty tulisimpia tunnettuja chilejä, mm 7 Pot Douglah, Carolina Reaper ja Moruga Scorpion.
No jos otsikko oli vähän iltasanoma tyylinen, koska nämä kyseiset chilinsiemenet menivät vasta idätyslautalle. Toki näillä tullaan tekemään risteytyksiä ja toveenahan on tietysti vielä tulisempi chili, kuin nykyiset.
Itsellä on kova mielenkiinto noihin eri risteytyksiin, eihän sitä ikinä tiedä, mitä on lopputulos. Tietysti haussa on satoisa, todella tulinen tai erittäin maukas maku. Näitä todella tulisia risteyttäessä lopputulos ei voi mitenkään olla mieto, mutta kuinka tuliseen sitä oikeen päästään, sen aika näyttää.
Siemenet laitettiin itämään lautalle, mikä on hyväksi havaittu idätyskonsti. styroks
Styroksin päälle kierretään muutama kierros talouspaperia, niin vesi pääsee imeytymään siemeniin asti.talous
Talouspaperin päälle laitetaan kahvisuodattimia, niin chilin juuret eivät tartu kiinni, minkä ne tekisivät pelkän talouspaperin kanssa. Siemenet saavat olla lautalla siihen saakka, että sirkkalehdet ovat kasvaneet. Lisätään vielä 1-2cm vettä purkkiin ja kansi kiinni, niin vesi ei haihdu pois.
Lautalle laitettiin myös villibanaanin siemeniä, koska 5v poika halusi kasvattaa banaania. Saapi nähdä, kuinka banaanin kanssa käy.valmis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti