sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Sadonkorjuuta

Osta heti, klikkaamalla mainosta!Kasvihuone on vieläkin toiminnassa ja satoa on kerätty talteen noin 1/3 kasvihuoneen kasveista. Pakkasöitäkään ei juuri ole ollut, mitä pitäisi torjua lämmittämällä. Toki näissä lämpötiloissa kypsyminen on todella hiljaista, juuri mitään ei viikossa tai kahdessa tapahdu.

Blogissa on hiljaisuus ollut vähän normaalia kauemmin, koska elämä on mennyt tässä lähiaikoina täysin uusiksi, 18 vuoden avioliitto päättyi vaimon tahdosta hetki sitten. Elämä on ollut todella raskasta ja oikeastaan koko elämältä on pohja poissa, mutta yritetään selvitä tavalla tai toisella, vaikka se ei helppoa olekkaan.
Päätimme kuitenkin hoitaa eron sovussa ja jatkaa ystävinä, jo pelkästään lapsien takiakin. Riitaisista eroista kärsii lapset eniten. Ilman lapsia se olisikin helppoa, kun ei tarvitsisi enää ikinä nähdä toista osapuolta. Lapsien takia, kuitenkin pitää olla jatkuvasti yhteydessä, niin ei siitä riidoissa tulisi mitään.
Mutta asiaan...
Yhdestä Rocoto puskasta, osa vielä vihreänä...
Sato

Chiliä kerättiin noin 7kg, mikä on noin 1/3 kasvihuoneen sadosta, tänävuonna satomäärät jäivät paljon pienemmiksi, mutta tänävuonna oli tomaatteja paljon enemmän kasvihuoneessa, kun ennemmin. Naga Morich, Jalapeno, Habanero ja serrano
Sato 2

4 kommenttia:

 1. Voi, olen pahoillani. Itekin olen aikanani käynyt eron läpi. Mutta vaikka nyt tuntuu pahalta, niin myöhemmin sitä huomaakin, että niin oli kuitenkin parempi. Aikaa se kyllä ottaa. Paljon voimia tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se tästä alkaa elämä voittamaan, tuli vaan täytenä yllätyksenä, enkä osannut yhtään odottaa. Aika parantaa... Ehkä parempi oli näin. Käytännön asioita paljon hoidettavana, kun ollut naimisissa ja pari lastakin.
   Työkaverit sano ilmoittavansa maajussille morsian ohjelmaan, chilinviljelijä Lapualta :D

   Poista